Lelki utak

Aranyosi Éva kineziológus blogja

A cél, amiért ez az oldal létrejött…

Gondolkodjunk együtt, találjuk meg közösen a megoldást!

Sokan kérték, hogy tanítsak, tartsak előadásokat az életünk különböző területeiről. Ez talán a kezdet… Azt gondolom, hogy kineziológusként, mint segítő szakmában dolgozó, kicsit másként szemlélem a világot, az életet, a hétköznapokat. Igyekszem pozitív lenni, a jóra és a fontosra figyelni, megtalálni mindenben a szépet. Ez nem mindig könnyű. Saját élettapasztalatom, mind gyermekkor, barátok, párkapcsolat, család, gyermeknevelés, elvált szülő gyermekének nevelése, óvoda, iskola, továbbtanulás, felnőtté válás, felelősségvállalás, tehetség felismerés és kibontakoztatás, tanulás, munka, jó párkapcsolat, boldogság, egészség, önismeret, öregedés, halál, szomorúság, depresszió, válás, újrakezdés stb. terén szívesen osztanám meg tapasztalataimat, sikereimet és balsikereimet egyaránt.

Amiről írok, az az én személyes véleményem, gondolatom. Nem feltétlenül van úgy mindenkor és mindenkinél, ahogy én gondolom, vagy látom. Általában a megfigyeléseim, a meglátásaim a tapasztalatimból, a hétköznapi életből, az enyémből, a környezeteméből, vagy pácienseim életéből valók.

Nem példaértékűnek szánom, egyszerűen csak leírom a gondolataimat, érzéseimet. Ha elolvasod, esetleg valamiben magadra ismersz, elgondolkodsz, tanulsz belőle, majd elindulsz a változás útján, nem volt hiábavaló az igyekezetem.

A földi ittlétünk célja a tanulás, a fejlődés, a jobbá válás folyamatos igénye, önmagunk keresése, megismerése és kiteljesítése. Leljük örömünket az életünkben, ezáltal tegyük szebbé szeretteinkét is.

Nem az a tuti, amit én mondok, vagy teszek, egyszerűen csak leírom, hogy alternatívákat kínáljak neked az életed jobbá tételére.

   Az egyik kedvenc idézetemmel zárok: „Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?” (Balian, Mennyei királyság c. film) – Bár a férfi szót inkább ember-re írnám át, mert azt gondolom, hogy mindannyiunknak ez a legfőbb feladata!)Hogy ezt mi módon tudod igénybe venni, olvasd el a Segítség kérés menüpontban, vagy az alábbi linkre kattintva:
https://lelkiutak.hu/segitseg-keres/